Stěna pro bazénovou technologii – super organizér


Techwall – stěna pro bazénovou technologii https://www.bazenygluc.cz/techwall-stena-pro-bazenovou-technologii.html je moc šikovná věcička a dalo by se říct, že je to takový organizér pro veškerou bazénovou technologii. Techwall se dá umístit například do garáže, do zahradního domku anebo i do baráku, jediní podmínka je, aby technická zeď byla v maximální vzdálenosti 10 metrů. Vybrat si můžete ze 4 variant. každá varianta cirkuluje vodu, čistí vodu a zbavuje vodu nečistot. Techwall s UV sterilizátorem. Díky tomu bude voda ve vašem bazénu pěkně čistá, průzračná a nebude zapáchat chlorem.

bazén

UV sterilizace chrání vodu proti bakteriím, řasám, plísním a patogenním organismům. Na rozdíl od chloru nedráždí pleť a oči. Také tak nezatěžuje přírodu a životní prostředí. Zeď je vyrobená z plastů a její součástí je UV stabilizace, písková filtrace s ventilem, křemičitý písek, UV sterilizátor, bypass pro tepelné čerpadlo, zpětný ventil a propojovací materiál. Techwall s automatickými dávkovači pH a chloru zajišťuje čistotu vody a správnou cirkulaci vody. Také hlídá hodnoty PH. Součástí této varianty je i přístroj ZODIAC Chlor expert, který reguluje množství tekutého chloru ve vodě.

 bazén

Techwall slaná úprava vody – automatická skvěle reguluje cirkulaci vody, její filtraci a osolení. Clorátor ze slané vody získá volný chlor a díky tomu bude voda pěkně čistá. Výhodou je, že voda nebude zapáchat chlorem a nebude dráždit pokožku, pleť a oči. Navíc je provoz levnější a nezatěžuje tolik přírodu a životní prostředí. Je to zcela ekologické. Techwall slaná úprava vody je další variantou. Elektrolýza soli zajišťuje snadnou cirkulaci vody, filtraci, zasolení a její údržbu. Výhodou je, že voda nesmrdí po chloru a nedráždí pokožku, pleť a oči. Je také šetrnější k přírodě a životnímu prostředí. O vodu už se nemusíte starat, a navíc voda je prospěšná pokožce. Navíc provoz bazénu je mnohem levnější.